Slider

Karadağ (Kotor) Kalınacak Yerler

  • Dobrota

Deniz manzarasından vazgeçmek istemiyorum ama aklım da Old Town’da kaldı diyorsanız, karşınızda Dobrota! Sahildeki otellerde muhteşem bir manzaraya günaydın dedikten sonra kendinizi yürüyerek birkaç dakikada ulaşabileceğiniz Stari Grad’a atabilirsiniz. Üstelik Dobrota’da her bütçeye ve her zevke uygun otel bulmak mümkün! Özellikle sahilde pek çok otel bulunuyor. Ayrıca buradaki deniz manzaralı kafeler ve eğlence mekanları da Stari Grad kadar olmasa da epey hareketli.



  • Stari Grad – Old Town

Kotor’da şehir merkezi olarak kabul edilen Stari Grad, Kotor’un en eski yapılarının yer aldığı tarihi bir bölge. Tarihle aranız iyiyse ve geçmişe hayranlık besliyorsanız konaklama seçeneğiniz burası olmalı. Daracık sokakları, tarihi yapıları, kafeleri ve birbirinden güzel küçük dükkanları ile insan üzerinde romantik ve otantik bir etki bırakıyor.



  • Prcanj

Şehir merkezinden uzakta sakin, sessiz ve huzurlu bir tatil geçirmek istiyorsanız Prcanj tam size göre bir bölge. Burası Dobrota’nın karşı kıyısında yer alıyor. Haliyle şehir merkezine birazcık uzak ama bence buna değer. Burada da tıpkı Dobrota’da olduğu gibi her bütçeye uygun otel bulmanız mümkün. İster muhteşem bir denize günaydın deyin, isterseniz de harika bir doğa manzarasına. Seçim sizin!


0

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

disqus, blogger
© Tüm Hakları Saklıdır.
made with by Fiyort Bilişim